Bieren

Bieren

Van frisse doordrinkers om de dorst te lessen tot elegante verwenbiertjes om langzaam van te genieten. Uiteenlopend van een degelijk Duitse, fluweelzachte Weizen of een verleidelijk, zomers Blondje tot een diep donkere, stoere Russian Imperial Stout of een hippe IPA. Steeds met het originele karakter van Bjuster. Verrassende Friese bieren, geduldig gebrouwen met de fijnste soorten hop en mout.


14 bieren

Heerlijke Friese bieren

Ben jij op zoek naar een verrassend speciaalbier van Friese bodem? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Je vindt hier de overheerlijke bieren van Brouwerij Bjuster uit Grou. Van frisse dorstlessers tot de wat zwaardere verwenbiertjes om langzaam van te genieten. Geniet van ons uitgebreide standaardassortiment of verwen je zelf met één van onze fantastische seizoensbieren of smaakvolle specials.

Breed assortiment speciaalbier

Het assortiment van Bjuster telt inmiddels bijna twintig biersoorten. We hebben 12 bieren in het standaardassortiment: van blond tot Weizen en van RIS tot Quadrupel. Ook voor elk seizoen hebben we een Bjusterbierlijke variant: Lentebock, Passie Weizen, Herfstbock en Winter. Heb jij ze allemaal al geproefd? Dan ben je toe aan onze specials! Dat zijn pas écht speciale bieren.

Shop snel en krijg jouw Bjusterbier thuisbezorgd

Kortom: In de Bjuster webshop vind je al onze heerlijke speciaalbieren. Betaal eenvoudig via iDeal en laat je bestelling thuisbezorgen. Wij leveren zo snel mogelijk, binnen 3-4 werkdagen heb jij je Friese bieren van Brouwerij Bjuster in huis. Proost!