Zakelijke klanten

Maak indruk met je eigen speciaalbier

Gemaakt door de brouwmeesters van Brouwerij Bjuster, speciaal bedacht op basis van jouw verhaal. Een eigen huisbier, passend bij jouw restaurant, winkel of bedrijf. Hoe tof is dat? Een eigen bier gemaakt volgens een eigen recept. Onze brouwmeesters ontwikkelen exclusief voor jou de receptuur.

Een unieke receptuur die we alleen voor jouw bier gebruiken! Daar kan je van op aan.

Brouwer Auke Bjuster Grou-2

Samen op zoek naar het perfecte bier

Weet je al precies wat je wilt? Wij maken het. Heb je nog geen idee? Dan gaan we samen op zoek naar jouw voorkeuren en combineren die met de kennis en creativiteit van onze brouwers. We helpen je graag bij de samenstelling van de perfecte smaak voor jouw private label bier. Van eigenzinnig en een tikkeltje spannend tot een frisse doordrinker. Sowieso uniek, helemaal jouw ding. Vanaf 800 liter. Geleverd in fusten van 20 liter of gebotteld in 33 cl flesjes met een karakteristiek, zelf ontworpen etiket.

Zo krijgt jouw café, restaurant of bedrijf een speciaal bier die perfect aansluit bij de stijl en uitstraling van jouw zaak. Jouw gasten zullen aangenaam verrast zijn. Dat is pas onderscheidend!

Bier laten brouwen voor een speciaal moment

Wil je een speciaal seizoensbier of een bier voor een bijzonder moment, zoals een festival of groot feest? Laat het ons ruim op tijd weten, want tijd is één van onze belangrijkste ingrediënten.

We hebben tijd nodig voor het brouwen, het tot rust laten komen en laten rijpen. Alleen dan ontstaat echt het allerlekkerste speciaalbier.

Zelf een deel van het brouwproces meelopen in de brouwerij? Leuk! Je bent van harte welkom.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de overheerlijke wereld van speciaalbier en alle mogelijkheden rondom het brouwen van jouw eigen private label bier.

Contactformulier

Brouwerij Bjuster

Raadhuisstraat 9, 9001 AG Grou
0566 – 65 23 45
info@brouwerijbjuster.nl