Winactie Ballonvaart

Win een ballonvaart met Brouwerij Bjuster

Willekeurig verdeeld over onze 15 verschillende speciaalbieren, zijn 120 bierflesjes met een luchtballon icoontje aan de binnenkant van de dop verstopt. Deze bierflesjes worden vanaf half april 2023 in omloop gebracht bij onze verkooppunten. Open jij een flesje met een icoontje, dan mag jij een ballonvaart maken met de heuse Bjuster luchtballon. Kijk dus goed uit je doppen!

Winnende dop gevonden?

Het is heel simpel. Heb je een winnende dop, dan mag je dat ons via onderstaand formulier laten weten. Daarbij zien we graag jouw blije winnaarsgezicht én de gevonden dop in een selfie.
Bij het insturen kun je een voorkeursmaand voor de ballonvaart aangegeven. In onderlinge overeenstemming wordt een datum bepaald, indien de weersomstandigheden het toelaten.

Verlies de dop niet!

De dop is jouw entreekaartje voor de ballonvaart. Zonder dop, geen vaart. Verlies de dop dus niet en neem het mee als je met ons de lucht in gaat.

De ballonvaart

Het Noordelijk Ballonvaartcentrum verzorgt voor Bjuster de vaarten en per vaart kunnen vijf winnaars mee. Dus in totaal organiseert Bjuster minimaal 24 vaarten. Waar de reis precies begint en eindigt kunnen we nog niet zeggen, dit hangt bij ballonvaarten namelijk vooral af van het weer en de windrichting.

Duur actie

Aanmelden met de winnende dop mag de hele zomer. En zelfs ver daarna; dus je in het najaar een Herfstbock opent met een winnende dop, dan mag je zeker nog melden. Zelfs volgend jaar, in 2024.

Bierdop gevonden?

Vul het onderstaande formulier in:

Ballonvaart actie

Maximum file size: 10MB

Upload in bovenstaand veld een foto van jezelf met de bierdop.
Geef hier de voorkeursmaand voor de ballonvlucht door
(meerdere opties mogelijk)